Izgara etin üzerine Milgo Sarımsaklı & Kekikli Sürülebilir Peynir dokunuşu… Lezzeti bir üst seviyeye taşıyan bu tarif sofralarınızın yeni favorisi olacak!
Malzemeler
- 2 adet bonfile (veya tercih ettiğiniz et)
- 3 yemek kaşığı Milgo Sarımsaklı & Kekikli Sürülebilir Peynir
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı
- Bir tutam tuz
- Bir tutam karabiber
- (İsteğe bağlı) birkaç dal taze kekik
Yapılışı
Bonfileleri oda sıcaklığında 10 dakika bekletin.
Zeytinyağını etin her iki tarafına sürün, ardından tuz ve karabiber ile tatlandırın.
Izgarayı ısıtın, etleri her iki tarafı güzelce kızarana kadar 4-5 dakika pişirin.
Etler piştikten sonra üzerine Milgo Sarımsaklı & Kekikli Sürülebilir Peynir ekleyin ve erimesi için birkaç dakika bekleyin.
Sıcak servis yaparken üzerine taze kekik ekleyebilirsiniz.